Telefon

069 612 848

NAVIGACIJA

NEŽIVOTNO OSIGURANJE

Neživotno osiguranje pruža niz proizvoda koji pokrivaju najrazličitije rizike koje donosi svakodnevnica i savremeni način života.

Ukoliko želite da osigurate Vašu imovinu od posledica požara, oluje, provalne krađe, loma… učinite to pravovremeno i odaberite najkvaliletniju polisu kojom ćete se zaštiti od finansijskih posledica koje mogu izazvati štetni događaji.

U našem asortimanu nudimo odgovarajuću zaštitu za Vaš automobil, delimično ili potpuno kasko osiguranje od oštećenja ili uništenja vozila usled različitih rizika. Takodje, obavezno osiguranje je osiguranje od autoodgovornosti prema trećim licima i njihovoj imovini od posledica saobraćajne nezgode. Pored ovoga, osiguranje od autonezgode pokriva rizike za vozača i sve putnike od osiguranog slučaja.

Ukoliko planirate putovanje,uz putno osiguranje budite sigurni i ne prepuštajte slučaju nikakve nepredviđene događaje, bilo da se radi o mogućem otkazivanju angažmana ili mogućoj zdravstvenoj zaštiti na putu.

Uslovi u kojima živimo nose određene rizike i u nekim situacijama nemamo kontrolu nad događajima, može se desiti da posledice toga trpi treće lice. Iz tog razloga, osiguranje od zakonske odgovornosti za materijalnu ili nematerijalnu štetu koju prouzrokujemo kod tih lica, obezbeđuje nas od finansijskih gubitaka prouzrokovanih odšetom ovakvih događaja.

Pored svega navedenog, nudimo Vam i osiguranje od rizika od neplaćanja ili kašnjenja u plaćanju kredita iz raznih razloga, od gubitka zaposlenja, izgubljene dobiti, i drugih gubitaka.

Za odabir najboljeg osiguranja od nepredviđenih rizika, posavetujte se sa stručnjakom.