Telefon

069 612 848

NAVIGACIJA

OSIGURANJE PRAVNIH LICA

U savremenim uslovima poslovanja i sve veće konkurencije, da bi osvojili tržište, ulažemo mnogo u stručnost, znanje, inovativnost, tehnologiju, opremu, objekte, proizvodne hale, sve u zavisnosti od vrste delatnosti i veličine preduzeća. Sigurnost Vašeg poslovanja prepustite nama da bismo kroz osiguranje i minimalizaciju rizika obezbedili stabilan rast Vaše kompanije.

Za postizanje dobrog poslovnog imidža potrebno je obezbediti sigurnost Vama i Vašim zaposlenima. Osiguranjem lica umanjujete posledice mogućih neželjenih događaja kao što je nesrećan slučaj (nezgoda) koji za posledicu ima narušenje zdravlja, povredu, invaliditet ili gubitak života. Na ovaj način možete osigurati ceo kolektiv i pružiti mu zaštitu i sigurnost kao dobar poslodavac. Takođe, postoji i program dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja za pravna lica kroz koji pružate Vašim zaposlenima dodatnu sigurnost. Ogleda se u dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju u slučaju težih bolesti i hirurških intervencija, kako za pojedince, tako i za kolektiv. Na ovaj načina Vam se pruža mogućnost da izaberete lekara i zdravstvenu ustanovu, kao i program lečenja, a mi smo tu da Vam pomognemo u donošenju najbolje odluke.

Radi veće sigurnosti zaposlenih čiji je posao vezan za putovanja, odlučite se za osiguranje motornih vozila koje se ogleda kroz obavezno autoosiguranje trecih lica i njigove imovine od posledice saobraćajne nezgode, auto kasko osiguranje za adekvatnu i potpunu zaštitu vozila od svih šteta koje mogu nastati, osiguranje auto nezgode za vozača i putnike, kao i osiguranje od krađe vozila. U skladu sa sve intezivnijih otvaranjem našeg tržiška ka inostranstvu, nudimo Vam i osiguranje robe i interesa u transportu u domaćem i međunarodnom prevozu, od rizika gubitka i oštećenja, kao i odgovornosti prevozioca i organizatora prevoza od odgovornosti za robu koja se transportuje

Kroz poslovanje, u saradnji sa raznim poslovnim partnerima, kao i sa zaposlenima, može se desiti da se, iako smo preduzeli sve mere predostrožnosti, dogodi greška čije posledice trpi neko treće lice. Da biste izbegli finansijski gubitak u takvim slučajevima, osigurajte se od zakonske odgovornosti za nastalu materijalnu ili nematerijalnu štetu. (osiguranje opšte odgovornosti – štete usled ugrožavanja zdravlja, smrti, povrede tela trećih lica), osiguranje od profesionalne odgovornosti, u prevozu robe, za proizvode, odgovornost lekara, posrednika u osiguranju…

Poslovanje u poljoprivredi je sklono nepredvidivim rizicima. Iz tog razloga, treba zaštiti i osigurati useve, plodove i životinje na poljoprivrednim gazdinstvima od nepogoda kao što su grad, mraz, oluja, poplava, bolest useva, uginuće životinja. Zbog nepredvidivosti rizika treba se od njih poptuno zaštiti i obezbediti apsolutnu sigurnost osiguranicima koji se bave ovim delatnostima.

Konsultujte se sa timom stručnjaka kompanije H&C INSO d.o.o. , pružite sebi najbolju zaštitu i podignite poslovanje na najviši nivo!